Trouwambtenaar

Chandra Kamps

De liefde van je leven gevonden. Als puzzelstukjes passen jullie perfect bij elkaar. Om dat te bezegelen, gaan jullie elkaar het jawoord geven! Natuurlijk in het bijzijn van jullie dierbaren om dit bijzonder moment te vieren. Om jullie grote dag compleet te maken, zijn jullie een zoektocht begonnen om alle puzzelstukjes te vinden voor de bruiloft. Ben ik één van jullie puzzelstukjes?

Trouwambtenaar

Negentien jaar geleden voltrok ik als beëdigd als trouwambtenaar mijn eerste huwelijk. Vijf jaar lang heb ik heel veel plezier menig bruidsparen in de verbonden. Totdat ik stopte vanwege mijn gezin. De tijd gaat snel! Want nu zijn mijn kinderen groot en heb ik weer tijd om mijn passie op te pakken. Voor de tweede keer trouwambtenaar, een tweede keer dat dezelfde droom uitkomt? Ja! Ik wil!

Bruidspaar

Ik weet zeker dat jullie iets “anders” zoeken, anders zouden jullie niet bij mij zijn terecht gekomen.  Ieder bruidspaar heeft een persoonlijk verhaal en met veel passie vertel ik over jullie  en jullie liefde. Een goede klik tussen ons is hierbij zeker van belang.  Jullie wensen en ideeën neem ik graag met jullie door.  Op jullie mooiste dag kan ik hiermee jullie eigen stijl in de echt verbinden.

Ceremoniespreker

Willen jullie niet voor de wet trouwen maar alleen de liefde vieren of hebben jullie een huwelijksjubileum? Of zijn jullie al voor de wet getrouwd maar willen jullie de ceremonie op een ander moment of op een andere dag? Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker begeleid ik ook speciale ceremonies zonder wettelijke verbintenis. Uiteraard met een ‘speech in style’ afgestemd op jullie wensen.

Puur en Persoonlijk

Jullie liefdesverhaal staat centraal. Belangrijke momenten, dierbare mensen in jullie levens en jullie persoonlijkheden worden natuurlijk ook onder de aandacht gebracht. Tijdens de trouwceremonie zullen jullie genieten van een persoonlijke en originele speech.

Geliefde en Gelofte

In het bijzijn van jullie dierbaren de trouwgelofte naar elkaar uitspreken. Mooie woorden die recht uit het hart komen. Wat jullie voor elkaar voelen en hoe jullie samen de toekomst zien. Dit kunnen jullie zelf doen, maar als jullie het te spannend vinden, dan help ik jullie daar graag bij.

De voorbereiding

Nu jullie mij gevonden hebben, willen jullie vast wel een kennismakingsgesprek.  Zijn jullie na onze eerste ontmoeting nog steeds enthousiast en blijk ik inderdaad jullie puzzelstukje te zijn?  

Dan begint de echte voorbereiding. In geval van een officiële huwelijksvoltrekking waarbij een akte wordt opgemaakt, dien ik als zelfstandig trouwambtenaar eerst toestemming te vragen bij de desbetreffende gemeente waar jullie trouwen. Hierbij zal de gemeente mij speciaal voor jullie voltrekking benoemen als BABS voor één dag.  Daarnaast dien ik ook beëdigd te worden door de Rechtbank.

Willen jullie alleen een ceremonieel huwelijk, dan slaan we de beëdiging en benoeming over. En plannen we een tweede afspraak bij jullie thuis zodat ik de sfeer kan proeven. Jullie in je eigen habitat zien vind ik belangrijk. Natuurlijk vertellen jullie me al jullie dromen en wensen. Ik wil jullie echt goed leren kennen, want een persoonlijke speech is maatwerk! Daar hoort een kort interview met jullie dierbaren ook bij. 

Op jullie mooiste dag “In Style”

Een Speech In Style geheel afgestemd op jullie eigen stijl met natuurlijk verrassende elementen. Tijdens dit moment kunnen jullie genieten van jullie eigen unieke liefdesverhaal waarin jullie passie, humor, ontroering en liefde terug te horen zal zijn.

Willen jullie tijdens de ceremonie de trouwgelofte zelf voor elkaar uitspreken? Maar heb je hierbij hulp nodig? Dan kan ik jullie daarbij ook helpen.

Basistarief voor een trouwceremonie is  € 675 inclusief BTW in Nederland. Exclusief eventuele bijkomende kosten voor een officiële huwelijksvoltrekking (leges gemeente en beëdiging bij de rechtbank).

  • Huwelijksvoltrekking
  • Ceremoniespreker
  • Herbelofte
  • Persoonlijke speech
  • Door heel Nederland
  • Hulp bij trouwbelofte schrijven

Trouwambtenaar Chandra Ring

Ik ben heel graag jullie trouwe ambtenaar!

Jullie unieke liefdesverhaal, mooi verwoord “In Style”

Een Speech In Style geheel afgestemd in jullie eigen stijl met natuurlijk verrassende elementen. Tijdens dit moment kunnen jullie genieten van jullie eigen unieke liefdesverhaal waarin jullie passie, humor, ontroering en liefde terug te horen zal zijn.

 

Onze ceremonie was extra bijzonder omdat jij onze trouwambtenaar was! Jouw speech was zo persoonlijk en ontroerend, alsof je ons al jaren kende.

SABIEN EN GERARD

We hebben genoten van de voorbereidingen met jou én tijdens de ceremonie.  Fantastisch hoe je onze wensen verwoord hebt in jouw speech in style!

JEROEN EN YVETTE

Contact

Maak vandaag nog een afspraak.

Of bel: 

+31 6 21170113

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Op afspraak