Selecteer een pagina

Over Chandra

Wie ben ik

Als Stijl- en Presentatiecoach motiveer ik zowel  mpresentatiecoach Chandraannen als vrouwen om de eigen presentatie en uitstraling bewust in te zetten. Mijn kracht ligt in mijn passie voor mensen.  Samen werken we aan jouw persoonlijke stijl  en manier van presenteren, daar waar nodig krijg je ondersteuning met kleur  en kledingadvies.

Presentatiecoach

In de vijf jaren waarin ik als Buitengewoonambtenaar van de burgerlijke stand fungeerde,  heb ik  mijn passie voor spreken in het openbaar ontwikkelt. Ik moest alles zelf ontdekken;  speeches schrijven, stemgebruik, contact met publiek enz. Door de jaren heen ben ik gewend geraakt om moeiteloos voor zowel kleine als grote  groepen te spreken. Later besloot ik de opleiding voor Presentatiecoaching te volgen, zodat ik met mijn  ervaring iedereen die moeite heeft om zich te profileren, kan inspireren om een krachtige presentatie te  houden.

Stijlcoach

Kleding is een krachtig communicatiemiddel. Door kleding en kleur effectief in te zetten kun je en succesvoller en zichtbaarder worden. Als stijlcoach heb ik jarenlange ervaring in het adviseren  bij persoonlijke kledingstijl en uiterlijke presentatie. Tijdens een consult neem ik alle tijd om te helpen met het maken van de juiste kledingkeuzes. Een goede combinatie van kleur, kleding en presentatie zorgt voor een charismatische uitstraling!

"

Ik wil je heel erg bedanken dat jij mij heb laten shinen tijdens de fotoshoot. Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld. Met als resultaat dat ik ook goed in mijn vel zat en mij zelfverzekerd voelde.

LAURA

Chandra laat zien dat je eigenlijk best nog veel invloed hebt op hoe je overkomt tijdens (online) presenteren. Als je al die kleine dingen meeneemt wordt je presentatie iedere keer perfecter. Zeker een aanrader!

 IWAN

Contact

Maak vandaag nog een afspraak.

Of bel: 

+31 6 21170113

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Op afspraak