Selecteer een pagina

Presentatiecoaching

Iedere presentatie is een kans om jezelf en jouw product of dienst op de kaart te zetten. Maar vaak worden mensen onzeker en raken gespannen als ze voor een groep moeten staan.  Je publiek neemt automatisch waar dat jij je niet op je gemak voelt en raakt hierdoor afgeleid. Speech In Style helpt je om ontspannen en vol zelfvertrouwen te presenteren.

Een individuele coachingsessie is een prettige manier om inzicht te krijgen in wat jou ervan weerhoudt om écht zicht- en hoorbaar te durven zijn. Iedereen heeft een eigen presentatiestijl, maar komt de boodschap wel over? Tijdens de coachingssessie bekijken en bespreken we jouw presentatiestijl. Je krijgt handvatten, oefeningen en feedback zodat je met nieuwe inzichten en een frisse blik kunt werken aan jouw volgende presentatie.

Tijdens elke sessie worden er video-opnames gemaakt om je vorderingen zelf te kunnen waarnemen. De coaching is strikt vertrouwelijk. Speech In Style werkt volgens de unieke QandA® -methode van Arold Langeveld (School van Presentatiecoaching). Met deze methode kun je je presentatie inhoudelijk stroomlijnen en een krachtige presentatie geven!

Je ervaart in deze sessie wat het voor jou zal betekenen om moeiteloos en boeiend te spreken. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen bekijken we hoeveel sessies je nodig hebt om een optimaal gewenst resultaat te bereiken. Basistarief voor presentatiecoaching is € 299,- ex. btw per sessie. Een 1-op-1 sessie duurt 2 uur.

"

Ik wil je heel erg bedanken dat jij mij heb laten shinen tijdens de fotoshoot. Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld. Met als resultaat dat ik ook goed in mijn vel zat en mij zelfverzekerd voelde.

LAURA

Chandra laat zien dat je eigenlijk best nog veel invloed hebt op hoe je overkomt tijdens (online) presenteren. Als je al die kleine dingen meeneemt wordt je presentatie iedere keer perfecter. Zeker een aanrader!

 IWAN

Contact

Maak vandaag nog een afspraak.

Of bel: 

+31 6 21170113

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Op afspraak