Presentatiecoaching


Iedere presentatie is een kans om jezelf en jouw product of dienst op de kaart te zetten. Maar vaak worden mensen onzeker en raken gespannen als ze voor een groep moeten staan.  Je publiek neemt automatisch waar dat jij je niet op je gemak voelt en raakt hierdoor afgeleid. Speech In Style helpt je om ontspannen en vol zelfvertrouwen te presenteren.

Een individuele coachingsessie is een prettige manier om inzicht te krijgen in wat jou ervan weerhoudt om écht zicht- en hoorbaar te durven zijn. Iedereen heeft een eigen presentatiestijl, maar komt de boodschap wel over? Tijdens de coachingssessie bekijken en bespreken we jouw presentatiestijl. Je krijgt handvatten, oefeningen en feedback zodat je met nieuwe inzichten en een frisse blik kunt werken aan jouw volgende presentatie.

Tijdens elke sessie worden er video-opnames gemaakt om je vorderingen zelf te kunnen waarnemen. De coaching is strikt vertrouwelijk. Speech In Style werkt volgens de unieke QandA® -methode van Arold Langeveld (School van Presentatiecoaching). Met deze methode kun je je presentatie inhoudelijk stroomlijnen en een krachtige presentatie geven!

Je ervaart in deze sessie wat het voor jou zal betekenen om moeiteloos en boeiend te spreken. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen bekijken we hoeveel sessies je nodig hebt om een optimaal gewenst resultaat te bereiken. Basistarief voor presentatiecoaching is € 299,- ex. btw per sessie. Een 1-op-1 sessie duurt 2 uur.

De sessies vinden over het algemeen plaats in mijn studio in Berkel en Rodenrijs, wil je liever dat ik op locatie kom? Dan dien je zelf voor een geschikte ruimte te zorgen. Ik reken €0, 39 ct per kilometer reiskosten vanaf Berkel en Rodenrijs. Parkeerkosten worden altijd in rekening gebracht. Naast de genoemde plaatsen ben ik ook landelijk te boeken. Er geldt dan een toeslag voor de reiskosten en reistijd. 

Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs,  Bleiswijk, Boskoop, Breda, Brielle, Capelle a/d IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Heerjansdam, Hellevoetsluis, Hendrik Ido Ambacht, Hillegersberg, Hoek van Holland, Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leiden, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d IJssel, Nootdorp, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiebroek, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, Stompwijk, Vlaardingen, Voorburg, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht enz.

"

Dank je wel voor je hulp met make up/styling tijdens mijn foto shoot. Je hebt zo veel kennis van je vak en en je toonde heel veel aandacht voor mijn wensen. Door jou voelde ik me een ster voor een dag! =)

MARIA

Chandra laat zien dat je eigenlijk best nog veel invloed hebt op hoe je overkomt tijdens (online) presenteren. Als je al die kleine dingen meeneemt wordt je presentatie iedere keer perfecter. Zeker een aanrader!

 IWAN

Contact

Maak vandaag nog een afspraak.

Of bel: 

+31 6 21170113

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Op afspraak