Personal Branding

Waarschijnlijk heb je heel veel aandacht besteedt aan jouw bedrijfsnaam, logo, website of CV. Je persoonlijke uitstraling is net zo belangrijk!  Bij personal  branding gaat het om het gehele plaatje.  Jouw imago, uitstraling en persoonlijkheid zijn verbonden jouw product/bedrijf/CV.

De manier waarop jij je kleedt en presenteert heeft een groot effect op de boodschap die je overbrengt. Je wilt natuurlijk dat jouw boodschap goed wordt overgebracht, zonder storende of afleidende factoren.

Daarom is het belangrijk dat je presentatie en uitstraling elkaar versterken. Tijdens de sessie krijg je advies over het toepassen van kleuren en welke kledingstijl het beste bij je past. We kijken samen naar de voor jou passende modellen, kleuren, materialen en dessins. Je zult ontdekken hoe je je natuurlijke uitstraling kan versterken zonder jouw persoonlijkheid te verliezen.

Basistarief voor complete personal branding is € 549, – ex. btw per  sessie. Deze 1-op-1 sessie duurt 4 uur. Het personal branding pakket bestaat uit twee aparte onderdelen; kleurenanalyse en kledingadvies

Deze onderdelen zijn ook onafhankelijk van elkaar te boeken. Uitgebreide kleurenanalyse: € 295  en kledingadvies: € 295 ex. btw. 

Personal Branding voor fotoshoots Kledingadvies

In samenwerking met o.a. fotograaf Vincent van Kleef van

www.soul2soulphotography.nl  verzorg ik ook dit speciale styling pakket aan:

Gehele styling voor één look

–    Voorbereiding stylingadvies make-up en kleding via online moodboard.

–    Make-up

–    Haarstyling

–    Kledingstyling

–    Uitsluitend gebruik van producten van hoge kwaliteit

Vaste tarief is € 225 ex. btw en reiskosten á 0, 39 ct. per km.

Wat klanten zeggen

Chandra was door de fotograaf die van mij een fotosessie zou maken, ingehuurd als visagiste. En wat heeft zij haar werk fantastisch gedaan: ze bracht een mooie natuurlijke make-up aan en heeft mijn haar op een gegeven moment prachtig opgestoken. Ik was erg blij met het eindresultaat.

Chandra is een hele enthousiaste, communicatieve vrouw en ze straalt een enorme passie voor haar werk uit. Ik kan haar als visagiste van harte aanbevelen!

Marga Vermeulen

Stemacteur

Ik wil je heel erg bedanken dat jij mij heb laten shinen tijdens de fotoshoot.
Ik heb mij nog nooit zo mooi gevoeld.
Met als resultaat dat ik ook goed in mijn vel zat en mij zelfverzekerd voelde.

Daarnaast is het heel fijn om met jou samen te werken. Naast de plezier de we die dag gehad hebben Laat je ook zien dat je weet wat nodig is voor het gewenste resultaat. Je geef goed advies om zo tot de perfecte uitstraling te komen en dat is ook te zien op de foto’s. Ze zijn schitterend geworden en kan ik deze vele jaren gebruiken.

Laura van der Kleijn

Goud- en edelsmid

"

Dank je wel voor je hulp met make up/styling tijdens mijn foto shoot. Je hebt zo veel kennis van je vak en en je toonde heel veel aandacht voor mijn wensen. Door jou voelde ik me een ster voor een dag! =)

MARIA

Chandra laat zien dat je eigenlijk best nog veel invloed hebt op hoe je overkomt tijdens (online) presenteren. Als je al die kleine dingen meeneemt wordt je presentatie iedere keer perfecter. Zeker een aanrader!

 IWAN

Contact

Maak vandaag nog een afspraak.

Of bel: 

+31 6 21170113

Locatie

Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Op afspraak